Logo Naardin Golf

Conclusie

U ziet dat ik het zelf niet allemaal uitgevonden heb, maar de manier waarop Tom Wishon zijn filosofie uiteen zet, sprak mij aan en ik wil deze benadering gebruiken om het een en ander inzichtelijk te maken. Hierbij heb ik ook zijn lijn gebruikt om u als golfer zo optimaal mogelijk te kunnen adviseren en in de wetenschap dat u de absolute top aan materiaal geleverd krijgt met 2 maal zo lang garantie op kop en steel als wat gebruikelijk is bij de topmerken. De club van Wishon worden uitgevoerd met zijn shaft.

Meer op www.wishongolf.com

De shaft (steel) heeft een zeer grote invloed op uw spel. Door de band genomen spelen er veel golfers met een te hoge flex.

Hoge flex is een heel stijve steel, geschikt voor zeer goede golfers en wat belangrijk is een hoge swingsnelheid. Je moet een goede golfer zijn om, in combinatie met de hoge swingsnelheid en stijve steel, je club geen ruimte heeft voor vergevingsgezindheid. Dus zeer direct, maar met veel afstand.

Lage flex is een buigzame steel, geschikt voor golfers met een lagere swingsnelheid, die toch afstand willen en vergevingsgezindheid willen combineren.

Hier tussen ligt een genuanceerd gebied, waar ik individueel mee kan sturen.
Een goede kwaliteit van een shaft is wel een eis, omdat ik hierin de verschillend nuances moet aanbrengen en stabiliteit wil garanderen.

Het spreekt voor zich dat u ook met uw eigen clubs kunt komen voor een gratis analyse en advies. Met uw eigen clubs kunt u weer spelen alsof ze nieuw zijn. Wat dit kost, wordt van te voren vastgesteld, dus geen verrassingen. De beslissing blijft aan u, ik kan u alleen adviseren en het laten uitproberen.

Alle reparaties kunnen worden uitgevoerd.

Om de beschreven clubs van Tom Wishon onder ieders bereik te brengen, kunt u deze clubs per stuk aanschaffen. Een voordeel hiervan is dat u voor een paar keer uw verjaardags- en sinterklaas/kerstlijstje hebt gevuld.

Ik probeer aan te geven dat verandering een verbetering moet zijn.