Logo Naardin Golf

Waarom

Ik heb deze naam gekozen om aan te geven dat golf een succes voor u moet zijn. Verder is SUXES een eyecatcher en 4u mailtaal.

Golf op maat is een must. Fysiek aanpassen is voor mij geen optie. Voorop staat aandacht voor het individu, de persoonlijke benadering. Oog hebben voor wat u wilt of nodig heeft en dat vertalen naar de clubs. Mijn wetenschappelijk insteek is een grote hulp in het duidelijk maken wat er gebeurt.

Alle clubs zijn goed, een paar uitzonderingen maar dat weet de koper meestal ook wel. Het ligt niet aan de clubs (stokken) helemaal mee eens, maar die clubs passen misschien wel niet bij u. Ik vind dat u recht heeft op info, die u aangaat en het waarom, moet worden beantwoord.

Wat ik vaak constateer is: dat er om verkeerde redenen nieuwe clubs worden gekocht. Eerst een goede en eerlijke analyse door iemand die niet commercieel gebonden is, kan u een hoop geld besparen.

Als u nieuwe clubs wilt, niks mis mee, maar zorg wel dat die clubs bij u en uw spel passen.

Reparaties, veranderingen aan uw eigen clubs, het is allemaal mogelijk.
Een werkplek, waar ik de veranderingen in de clubs kan vertalen en een afslagplaats, waar u uw clubs meteen kunt uitproberen, is voorhanden.

U kunt bij mij vrijblijvend aankomen op de Chet Bakerlaan 8 in Eindhoven. 's Avonds en in het weekend is ook mogelijk, liefst op telefonische afspraak. Voor mijn uitleg heb ik wat meer tijd nodig dan gebruikelijk, daarom is telefonisch contact gewenst.

Mijn uitgangspunt is: Comfort in Golf, u moet tevreden zijn.